3,5 g kolhydrat/100 g
tisdag 12 juli 2011
Vad gör man med ostskalkarna?
Man river dom och slänger in i frysen och tar fram en annan dag. Eller så köper man lövbiff och rullar lövbiffen om ostbiten och steker och äter ihop med räksallad. Eller annat tillbehör självklart. Jag fick i uppdrag att handla kvällsmat. Middag i folkmun. Jag blev sugen på räksallad och lusläste förpackningarna innan jag hittade den nedan. 3,5 g kolhydrat/100 g. Helt ok. Ner i kundkorgen. En lov runt köttdisken och syna. Vad kan man göra av osten när man inte orkar riva liksom? Jag hittade en förpackning med fint kött. I den kan man rulla in osten och gosa ihop med köttet. Ner i kundkorgen. Maken fick potatissallad. Förbaskat gott måste jag säga.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
mmm ljuvligt ;P
SvaraRaderaostfylld lövbiff är smaskens!
Låter jättegott! Har precis en låda med lövbiff i frysen... blir nog morgondagens middag! :)
SvaraRaderakram
Lana
Smart, låter supergott. Måste absolut testas!
SvaraRadera