Jag hittade ett recept på
Helenas blogg och blev sugen på att testa. Varför vänta så det blev idag till lunch. Nötfärs stektes, i med tacokrydda (hemmagjord självklart och recept finnes under etikett Kryddor), smeta ut ost i botten, på med färs, över med lök och tomat och på med en hög ost. Jäklar i havet vad gott! Dottern mumsade glatt några skedar tills det blev roligare att mosa gurka. Sonen smakade på nåder ½ gaffel och tyckte det var urk. Surprice ... Maken och mig föll det helt klart i smaken och tänk vad lätt pajbotten? Knappt ingen insats alls för denna paj. Smidigt och trevligt. Det här är något som garanterat skulle gå hem även hos icke lchf:are.
Tacopaj 4 personer
400 g färs
200 g Philadelphiaost
tacokrydda
½ gul lök
2 tomater
ost
Bryn färsen och ha i tacokryddan
Smeta ut Philadelphiaosten jämt i en ugnsfast form
Häll över färsen
Skiva lök och tomat och fördela ovanpå färsen
Hyvla över ett lager ost.
Gratinera i ugn 200 grader tills osten fått fin färg ca 20-30 min
Gulle dig, tack för de tänkvärda orden!
SvaraRaderaSådana behövs när det är motigt.
Mums, mums! Måste provas! :)
SvaraRaderakram
Lana
Låter smaskigt!
SvaraRaderaÄr glad att jag hittat till din blogg, lägger den bland mina favoriter å kommer återkomma! :-)
Tack för inspirationen!