Ett väldigt gott kryddsmör som passar perfekt till lax!
Citronpepparsmör
100 g rumsvarmt smör
1 msk pressad citron
1 tsk dijonsenap
lökpulver, paprikapulver, vitlökspulver, svartpeppar och salt efter smak
Blanda allt väl
Forma som en korv
Skär i portionsbitar
Förvaras i kyl
Ska du frysa ner kryddsmöret är det bra om du portionsförpackar innan.
Mums... det där lät gott. Kryddsmör är ju så smidigt och perfekt att föra i ordning i förväg.
SvaraRaderaJag gjorde i ordning kvällen innan så det hann gosa ihop sig en aning och det var riktigt gott dagen efter :-)
RaderaKunde jag så skulle jag slicka i mig en bit genom skärmen för så smaskigt ser det ut!
SvaraRaderaFår nog allt ta och göra en omgång ;)
Ibland kyler jag mitt smör i silikonformar från tupperware som eg är till praliner tror jag, blir snyggt på tallriken liksom ;)