tisdag 16 oktober 2012

Citronpepparsmör



Ett väldigt gott kryddsmör som passar perfekt till lax!
 
 
Citronpepparsmör
 
100 g rumsvarmt smör
1 msk pressad citron
1 tsk dijonsenap
lökpulver, paprikapulver, vitlökspulver, svartpeppar och salt efter smak
 
 
Blanda allt väl
Forma som en korv
Skär i portionsbitar
Förvaras i kyl
 
Ska du frysa ner kryddsmöret är det bra om du portionsförpackar innan.
 

3 kommentarer:

  1. Mums... det där lät gott. Kryddsmör är ju så smidigt och perfekt att föra i ordning i förväg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gjorde i ordning kvällen innan så det hann gosa ihop sig en aning och det var riktigt gott dagen efter :-)

      Radera
  2. Kunde jag så skulle jag slicka i mig en bit genom skärmen för så smaskigt ser det ut!
    Får nog allt ta och göra en omgång ;)
    Ibland kyler jag mitt smör i silikonformar från tupperware som eg är till praliner tror jag, blir snyggt på tallriken liksom ;)

    SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...