Fisksoppa med saffran
4 fiskfiléer
1 kålrabbi
4 morötter
1 gul lök
5-7 dl vatten
3-4 dl grädde
1 dl creme fraiche
30 g smör
1 fiskbuljongtärning
1 paket saffran
salt
svartpeppar
paprikapulver
svartpeppar
räkor
Skala och skär morötter och kålrabbi i valfri storlek.
Låt koka upp i vattnet en stund med fiskbuljong och smör.
Ha i hackad eller skivad lök.
Häll i grädde och creme fraiche och låt sjuda en stund.
Smaka av med kryddorna.
Dekorera med räkor (eller gör som jag och ha i en större hög räkor och ät i soppan ;-) )
Mmmm... gott med en värmande soppa! Perfekt att äta soppor denna kalla och ruggiga årstid! :)
SvaraRaderaHa en fin lördag!
Kram
//Lana
Ja, soppa är värmande, gott och mättande. Nu blev jag sugen på gulaschsoppa :-)
RaderaÖnskar skön lördag tillbaka!
Kram