måndag 22 juni 2009

Mer latmat

Kycklingfilé i ugn kräver inget större engagemang. På 5 minuter, ja ok 10 minuter, slår man ihop en coleslaw och oliverna är bara att fiska upp ur burken. Någon timme senare är middagen serverad.


Kyckling i ugn och coleslaw med oliver 4 personer
4 kycklingfiléer
allroundkrydda
ca 500 g vitkål
½-1 dl majonnäs
2-3 dl turkisk yoghurt alternativt ta hälften creme fraiche
3 cm purjolök
en liten morot
salt & peppar
Krydda kycklingfiléerna med allroundkrydda och ställ i ugnen på 200 grader ca 75 minuter. Strimla vitkålen, skala moroten med potatisskalare och skiva purjolöken. Lägg i en skål. Blanda i majonnäs och turkisk yoghurt. Smaka av med salt och peppar. Servera med en hög oliver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...