onsdag 23 september 2009

Inskrivning

Ställde mig på vågen i morse. Inga siffror jag ville se men så är sanningen. Tyvärr. Dessto gladare blev jag av samtalet med min barnmorska. Hon är väldigt positiv till lchf och tyckte att jag skulle äta precis det jag mår bra av. När jag åt lchf mådde jag bättre än jag någonsin gjort i mitt liv. Nu har illamåendet gjort sitt och alldeles för många kolhydrater har stoppats i både mun och mage och resultatet syns just på ... magen. Lönnfet är rätta ordet för hur jag känner mig nu.

Hon sa även att om jag skulle gå ner de kilon jag nu har gått upp så är det absolut ingen fara på taket. Det kändes ännu skönare att höra! Inte för att jag ska sikta på att komma tillbaka till så strikt lchf som jag åt innan eller gå ner de kilon jag har gått upp, men tillbaka till mer lchf än vad det är nu. Jag skulle helst vilja att vikten stabiliserade sig under tiden så jag slipper sån massiv viktuppgång som jag drog på mig när jag väntade sonen. Då slutade jag väga mig när vågen visade +21 kilo. Där var måttet rågat och det var inte många kilo kvar till 100 inte. *ryser* Hur mycket jag sen gick upp vet jag inte men jag gissar på något mellan 25-28 kilo. Inte mådde jag bra av det heller, mina fossingar och knän ömmade något fruktansvärt.

Nu blev det sidospår men i alla fall, min barnmorska rådde mig att stegvis gå tillbaka till lchf om det är det som jag mår bäst av. Mår mamma bra, mår barn bra. Hur skönt känns inte det att höra? Kan säga att jag gick därifrån med ett leende och väldigt glad i sinnet. Nu är det bara att hoppas att det lättar mer och mer så lchf kan komma tillbaka.

2 kommentarer:

 1. Usch då, jag ska nog sluta väga mig nu, vägde mig hos barnmorskan i dag och jag kan bara säga att jag vägde närmare 90 kg än 80 kg...ska tilläggas att jag endast är 160 cm lång = (

  Lycka till!
  /Heleena

  SvaraRadera
 2. Sv; Jag har har "bara" 4 veckor kvar men det känns som en evighet...Idag fick jag faktiskt en komplimang och den kommer jag leva på lääänge = ) man måste ta tillvara på alla små ljusa stunder...

  /Heleena

  SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...