fredag 20 augusti 2010

En 7:a blev en 6:a

Idag, äntligen, har vågen rört sig under 70-strecket! Förra veckan, mellan måndag-fredag gick jag ner 2 kilo som jag skrev i mitt förra inlägg. Efter helgens besök på Gröna lund, hotell, 4 årskalas och besök hos kompisar i Stockholm (som inte äter lchf) visade vågen i tisdags +1,6 kg. Shit ...

Men, ja, nya tag togs och kilona försvann. Så sen förra måndagen har jag tacksamt blivit av med 2,3 kg. Nu har jag gått ner gravkilona (sen inskrivning på mvc) och nu ska jag ner till den vikt jag hade när jag blev gravid, sen ska jag ner några kilon till. Med en gång känns det inte omöjligt!

Idag blev det fusk med pasta till lunch på stan. Gissa om jag blev sugen på godis direkt! Tanken att passera Godishuset ploppade upp direkt men vad ska jag dit och göra? Det blev hem, kaffe med kokosfett och en ruta dark mint. Precis perfekt men nu är jag hungrig igen. Kolhydrater suger, bokstavligen.

4 kommentarer:

 1. Gah vad jag längtar till den dagen min våg visar under 70..och när den gör det är det ett par kg till innan min riktiga vikt är under 70. Det går sååå segt.
  Men det är väl för att jag inte är strikt hela tiden, jag klarar inte det när jag är på resa eller dylikt. Skönt att hitta nån till som inte är superstrikt hela tiden :D de flesta bloggare verkar vara så duktiga å aldrig falla för frestelser! Man känner sig sååå dålig själv!!

  SvaraRadera
 2. Grattis!!
  Jag väntar ju på att 3 ska bli 2...

  SvaraRadera
 3. Grattis, kul när det går neråt :)
  Jag väntar till jag kommer under 80 strecket, 4 kg kvar nu..

  SvaraRadera
 4. Ja så känner jag också. Försöker nu att sköta mig när jag är hemma, tänker att då gör det inte lika mkt om jag svävar ut litegrann när man åker bort vilket inte är alltför ofta!

  SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...