fredag 8 april 2011

Poff. Väck. Borta. Födelsedag.

Jag har sabbat min dator. Eller ja, det beror ju på hur man ser på saken. Dottern har en förkärlek till att fingra på on/off-knappen upprepade gånger. Datorn fick väl nog och en ruta om "Recovery" kom upp när jag skulle sparka igång den för ett tag sen. Duktiga jag följde instruktionerna som kom. När maken kom hem undrade han varför jag inte ringde? Det kunde har räckt med att plocka bort batteriet och starta om. Det vet vi inte nu. Duktiga jag har tömt hela datorn på dess innehåll. Varenda dokument, allt som laddats ner eller tagits emot, varenda BILD! Allt är väck. Poff. Bara så där. Kan säga att jag hade många bilder i min dator eftersom jag fotar nästan varje dag. Men men, jag får lyssna på mitt ordspråk:
Shit happens
Så är det bara och jag får fortsätta gå och muttra åt mig själv. Jag kan inte skylla på någon annan. Det var jag som skulle försöka fixa till ett fel. Det var jag som skulle vara duktig. Det var jag som skulle åtgärda utan att behöva knata till maken för att be om hjälp. Gjort är gjort och kommer aldrig åter. Tänk vad snabbt saker kan raderas ur ens liv? Det enda positiva är att vi har bilder i en annan kamera. Det som är mest surt är att de flesta bilderna har jag laddat på min dator. Inte alla bebisbilder och bilder på barnen har tagits med den braiga kameran. Jag hade många månadsfoton i min dator. Satans. I alla fall. Det är fredag. Vår morrhoppa blir 1 år idag. Det är skönt väder ute och solen skiner. Familjen är hemma och vi ska knata till stan och inta lunch. I eftermiddag kommer min sida av familjen på mat och tårta. Dagen började skit men jag tänker inte låta det förstöra en fin dag. Det tjänar ingenting till att sura. Idag ska det bli fest, ballonger ska blåsas och tårta ska dekoreras. Med rosa grädde.

2 kommentarer:

  1. Oj vad trist, men det behöver inte vara kört. Jag gjorde samma misstag och en mycket datorintresserad 14 åring lyckades återskapa allt för endast 250 spänn. Lämnade in den på en datorfirma som var dystra. Till mn sotra lycka hade de en praktikant där som fick kolla lägat lite, vips var det fixat! Mvh Kaiza

    SvaraRadera
  2. usch vad trist, hoppas det löser sig =) Kram

    SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...