lördag 16 juli 2011

Förbannat!

Jag börjar bli riktigt less på blogger nu. När jag läser era kommentarer och går in hos er för att kommentera tillbaka blir jag "utkastad", får logga in och kommer till vad jag kommenterat för att aldrig kunna skicka. Trycker jag på "skicka kommentar" kommer jag till min inloggningssida igen, jag loggar in, kommer till kommentaren, klickar på "skicka kommentar" och kommer till min inloggningssida och så traskar det fram och tillbaka. Även om jag ÄR inloggad kommer jag till min inloggningssida. Allt slutar med att jag ger upp efter 6:e försöket för jag är så arg. Jag har testat 2 olika inloggningslösen. Inget funkar och det är så irriterande! Nu skrev jag en kommentar till ryskadockor men blir den publicerad tro? Lördagen börjar great med att bli irriterad ;-) Jag lyckades att kommentera hos någon förra veckan men nu är det kaputt igen ...

Så, om ni undrar varför jag är dålig på att kommentera på era sidor så har ni här svaret. Jag ignorerar er inte ska ni veta, det är aldrig min avsikt. Det funkar bra inte för mig.

4 kommentarer:

 1. Kommentera tillbaka här på din blogg! Jag går ju in ändå och läser! ;)
  kram
  Lana

  SvaraRadera
 2. Vad knepigt, det där har jag aldrig råkat ut för....

  SvaraRadera
 3. Knepigt och irriterande. Det har hållt på ett tag men sen har jag tänkt att felet rättas till. Nu har jag en mailadress till och den kan ibland vara på bloggen har jag sett. Oavsett vilken mail jag loggar in på blir jag utkastad och får logga in igen. Jaja, vi får se om det löser sig.

  SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...