söndag 17 juni 2012

Lägstanotering


Igår var det dags för fest. Kvällens outfit ser ut som ovan. Svart är ett säkert kort. Tråkig kanske men himla bra. Byxorna jag har på mig är i storlek 38, svarta med svaga vita ränder, de syns knappt. De köptes på Myrorna 2009 när jag hade gått ner lite i vikt. Jag kom nätt och jämt i dem men jag skulle ju gå ner mer så det var inga problem. Sen blev jag gravid, byxorna hamnade i en kartong och blev kvar där tills för några månader sen när jag dammade fram dem igen. Då kunde jag inte knäppa dem, eller jag kunde knäppa om jag drog in magen allt jag kunde och höll andan eller la mig på en säng och knäppte. Men det som hängde över byxlinningen var föga smickrande. Sen kunde jag inte andas. Igår plockade jag fram mina andra "partybyxor" som fått sys in men så fick jag se dessa hänga på en galge.

"Äh, vad fanken, jag provar."

Döm om min förvåning när jag kom i dem och inte ha några problem med att knäppa dem. De passar! Tre år senare kan de användas för första gången. Lycka! De är verkligen sköna och sitter bra. Åter igen: skit i vågen och mät på kläderna. Kläder är den bästa måttstocken!

En veckas kurs i Stockholm resulterade för övrigt i minus på vågen. Jag väger nu mindre än vad jag gjorde när jag blev gravid 2009. Inte jättemycket men det är en lägstanotering för mig. Jag har inte kämpat för att gå ner. Snarare tvärtom: jag har inte brytt mig. Jag har ätit gott, suttit på arslet mellan 8-17 och tagit in information. Något jag inte gjort denna vecka är att stressa. Jag har bara känt ett lugn. Jag känner samma sak nu, en sorts inre lugn och det känns så otroligt bra att jag inte finner ord. Den enda motion jag gjort är lugn promenad till och från tunnelbanan, en lätt promenad/jogg på 25 minuter i närområdet samt ett tabata och barfotajogg på stället i lägenheten på cirka 12 minuter. Ska ni jogga barfota? Börja lugnt! Jag kom in i ett så skönt flås och stod i sex minuter. Jag har ont i mina vader än idag och jag gjorde detta i torsdags. Snacka om otränad. Och ovan.

6 kommentarer:

 1. heja dig! kläder är bra att mäta med och så blir man så glad:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :-) Ja, det är trevligt att komma i kläder som inte passat! Jag köpte flera bra byxor där på Myrorna. De andra har jag inte provat men ska väl göra framöver :-)

   Radera
 2. Men Gud så smal och fin du är!!! Var stolt!
  Själv har jag haft en längre upp och nedperiod nu men jag ska verkligen göra en kraftansträngning för att vända på steken igen. Har dock inte ökat i omfång tack och lov även om vågen visar åt fel håll. Det märks ju som sagt på kläderna:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-) Kan säga att efter denna festkväll visar inte vågen någon lägstanotering längre ;-) men det skiter jag i faktiskt ;-)

   Radera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...