måndag 10 september 2012

Formbild och tålamod


Mmmmm ... de finns där under!
2012-09-02
 
 
Jag har ett tag lurat med tankar som hur jag ska träna och äta för att öka muskler samtidigt som jag förlorar kroppsfett. Mitt syfte är inte att gå ner i vikt utan att tona fram muskler. Förlorar jag kroppsfett går jag självklart ner i vikt men det handlar inte om många kilon och jag ökar i muskelmassa (förhoppningsvis ;-))
 
Igår kläckte jag frågan i en grupp och fick svar som jag egentligen hade förväntat samtidigt som jag var väldigt glad över att samtliga svar inte innebar något matschema eller andra konstigheter. Jag vet hur jag ska äta och träna men uj ... jag gillar ju mat. Det blir lite konflikt här. Jag vill se resultat samtidigt som jag inte vill sluta äta av allt det goda. Tålamod är inte min bästa egenskap här.

Vad jag måste göra för att minska kroppsfett är ganska självklart - jag måste strikta till min kost för att minska underhudsfettet och för att öka muskelmassa behöver jag träna tyngre. Att ge mig på tyngre vikter ville jag i lördags men kroppen ville inte som min tanke. Det sket sig ganska snart. Så går det när något lurar i kroppen men nu är det en ny träningsvecka med nya möjligheter!
 
Kosten då? Ja, den får jag nog skärpa till en aning. I veckan som gick föll jag för några godsaker: nektariner. En om dagen och en kväll två. Efter de började det klia i halsen och pirra i läpparna så inga mer nektariner till mig! Dagarna efter har jag dragits med irriterande sug vilket har kompenserats med mörk choklad. Inget jag gillar, det är att ersätta den ena godsaken mot det andra egentligen men det funkade för mig där och då. Nu är suget borta och det lägger grunden till att fixa en ny skön vecka :-)
 
 
"Du har bara börjat din resa.
Hoppas inte att den ska vara enkel.
Hoppas att du ska utvecklas.
Det gör vi inte när det bara är lätt."
 
 
Olof Röhlander

3 kommentarer:

 1. Shit!! du ser stark ut!!!
  Snygga axlar!!

  SvaraRadera
 2. Tack :-)

  Styrkan går väl att diskutera, jag känner mig fortfarande svag men allt är ju relativt :-) Det är trevligt att se att muskler kan komma fram på kort tid och armar verkar vara lätt att tona fram på mig. Resten av kroppen är det aningens sämre me;-)

  SvaraRadera
 3. Fin du är:) o du skriver ju så himla bra kram jessica

  SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...