onsdag 5 december 2012

Jag hittade en bild (er)

När jag bytte dator fanns helt plötsligt här inga bilder. Alla bilder var i den gamla datorn. En överföring till ett externt minne (sånt här sköter maken, jag fattar 0) och en överföring till min nya dator genomfördes. Det här gjorde jag själv. Datorn, smidig som den är, valde att ploppa över bilderna i femtusenfyrahundrafemtioåtta mappar. Tjolahopp. En sisodär 13 000 bilder skulle sorteras in. Det tar tid, bara så ni vet. Fördelen med detta är att det blir ordning och reda (ja, skapligt i alla fall) när de väl sorteras rätt. Under tiden det sorteras kan bilder dyka upp som inte setts på evigheter! Vissa bilder vill man inte se. Jag hittade bilder på mig när jag började om med lchf efter graviditeten. 
2010-07-02
 
Idag ser jag ut så här. Den barnskitiga spegeln bjuder jag på ;-)


 
2012-11-02
 
 
Viktskillnad mellan bilderna är drygt 10 kilo och 44 cm tappade på kroppen. Den största minskningen centimetermässigt är bröst, midja och höft.

8 kommentarer:

 1. En j**kla skillnad!!
  Bra jobbat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! <3

   Att må så här borde alla få göra.

   Radera
 2. Häftigt! Bra jobbat!
  Vilken skillnad!
  kram kram
  //Lana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-)

   Nu ser jag skillnaden men utan bilden ser jag inte riktigt det.

   Radera
 3. Riktigt härligt!! Bra jobbat. Ville också säga att jag gillar texten under din rubrik. Jag bojkottar lightproduker och häromkring så tittar folk på mig som om jag är totalt galen när jag vill ha riktigt smör på restaurang och inte någon sliskigt margarin.

  Ha det bra.
  Carola

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-)

   De allra flesta är så fettskrämda och tycker det är vansinne att äta naturligt fett före kemikalier. Jag var likadan en gång i tiden men kan jag ändras så hoppas jag att resten av de fettskrämda ska vakna någon gång framöver också! Nu, när jag märker skillnaden, förtsår jag inte vad jag utsatt min kropp för. Det är mot bättre vetande men idag kan jag bli lite smått arg över att man blir så "hjärntvättad" i att följa strömmen och göra som alla andra och det som rekommenderas. Fler personer skulle kunna må så ofantligt mycket bättre om de bara åt riktiga produkter.

   Radera
 4. Vilken skillnad!
  Kul när det finns bildbevis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bildbevis är bra att ha även om de kan vara smått jobbiga att titta på ;-)

   Radera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...