lördag 21 oktober 2017

Att flytta en box

Inläggen haglar inte tätt och det beror på något som kallas livet, familj, arbete, träning och företagande. Jag gick ner  i arbetstid denna termin och det är SÅ skönt med en ledig dag i veckan men den dagen fylls otroligt snabbt! Det är sällan jag hinner göra det som är tänkt men the to-do-list betas av en bit.  

Efter att vi länge letat nytt kom möjligheten till ny lokal för boxen. Efter lite fix kunde vi påbörja renoveringen och här togs tiden ut i alla fack, helgerna fylldes av målning och övrig renovering. När vi äntligen kunde påbörja flytten gick det smidigare än förväntat men att flytta en box tar sin tid och det som ska flyttas är ju inget av lättvikt heller. Det mest tidskrävande är att lägga golv, utan golv är det svårt att "möblera" ut boxens innehåll det vill säga maskiner, stänger, vikter och andra redskap som kan användas. 

Äntligen en logga inomhus i boxen! 
Det här är lite kul, Facebook påminde mig morgonen den 7 oktober om ett inlägg jag gjorde 2015. Då monterades denna logga upp på väggen till lokalen på Verkstadsvägen 79. På dagen, exakt två år senare, monterades loggan upp till vår nya lokal på Industrigatan 9. En betydligt större lokal på alla sätt och vis och så mycket bättre än innan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...