tisdag 4 augusti 2009

Same same, but different

Jag har gjort den här kycklinggrytan tidigare, skillnaden nu är att jag blandade ner lite creme fraiche och kryddade annorlunda. Maken ville ha den som innan men jag ville ha annan smak. Tja, eftersom jag lagar maten har han inte mycket att säga till om *smile* men han gillade slutresultatet ändå.

Currysmakande kycklinggryta 4 personer
4 kycklingfiléer
1 liten gul lök
1 paket bacon
1 liten burk champinjoner eller ½ stor burk
2-3 dl riven ost
2 dl creme fraiche
4-5 dl grädde
curry efter smak
paprika efter smak
salt & peppar
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn ihop med bacon (eller knaperstek baconen innan). Dela champinjonerna i mindre bitar om så önskas, finhacka löken och bryn med på slutet. Häll ner riven ost, creme fraiche, grädde och låt puttra ihop 15-20 minuter. Smaka av med kryddor. Servera med ett klippt salladsblad eller njut grytan rakt av som den är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...