måndag 4 januari 2010

V 27

Ja, så här ser jag ut +14 kilo sen start, 10 kilo sen inskrivningen. Det känns sådär eftersom jag hade önskat att inte gå upp så mycket som jag gjorde när jag väntade sonen. Med honom hade jag gått upp 15 kilo i v 30 (sen ökade jag typ 1 kg/vecka) och jag har med andra ord 1 kilo att fördela på 3 veckor ;-) Jag hoppas det lugnar ner sig då jag väldigt gärna skulle vilja åka slalom när vi ska till Sälen v 8. Om vi kommer iväg återstår visserligen att se, allt beror på hur jag mår och vad jag orkar med. Det är lite tungt och flåsigt numera.



Jag har i alla fall märkt att ju mer kolhydrater jag får i mig dessto mer svullen blir jag. De gånger det blivit för mycket av kolhydraterna får jag med nöd och näppe på mig ringarna morgonen efter. Jag är inte beredd att lägga dom i en ask riktigt än så det blir att få in mer fett och mindre kolhydrater. Dessutom, minskas kolhydraterna står ju vågen still.

4 kommentarer:

  1. fin du är =) längtar oxå efter en mage!

    SvaraRadera
  2. Där ser man vad det växer :-) Mysigt.

    Vi ska också till Sälen vecka 8. Var ska ni bo?

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att ha en stuga som man bara kan åka till :-) Vi hyr stuga i Lindvallen - Timmerbyn, precis bredvid Sälentorget där bland annat skidskolan barnen ska gå i ligger.

    SvaraRadera
  4. Jag svullnar upp av kolhydrater också!! Vilket är synd, för jag bara ääälskar pasta och bröd =/

    SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...