tisdag 12 juli 2011

Vad gör man med ostskalkarna?

Man river dom och slänger in i frysen och tar fram en annan dag. Eller så köper man lövbiff och rullar lövbiffen om ostbiten och steker och äter ihop med räksallad. Eller annat tillbehör självklart. Jag fick i uppdrag att handla kvällsmat. Middag i folkmun. Jag blev sugen på räksallad och lusläste förpackningarna innan jag hittade den nedan. 3,5 g kolhydrat/100 g. Helt ok. Ner i kundkorgen. En lov runt köttdisken och syna. Vad kan man göra av osten när man inte orkar riva liksom? Jag hittade en förpackning med fint kött. I den kan man rulla in osten och gosa ihop med köttet. Ner i kundkorgen. Maken fick potatissallad. Förbaskat gott måste jag säga.



Rydbergs

3,5 g kolhydrat/100 g


Smaskens!



3 kommentarer:

  1. mmm ljuvligt ;P
    ostfylld lövbiff är smaskens!

    SvaraRadera
  2. Låter jättegott! Har precis en låda med lövbiff i frysen... blir nog morgondagens middag! :)
    kram
    Lana

    SvaraRadera
  3. Smart, låter supergott. Måste absolut testas!

    SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...