tisdag 20 december 2011

Min uppsats är klar!


Den sjunde december mailade jag min handledare och undrade om jag skulle anmäla mig till seminariet i januari. Hon menade att det blev tajt eftersom hon inte sett mitt resultat men skrev ändå "Anmäl dig och maila när du fått ihop något." Jag hade mer eller mindre hoppats på att hon skulle säga nej, och jag får vänta till mars. I och med hennes ord väcktes ett jävlar anamma i mig. Jag satt nonstop under dagen (lunch fick gå snabbt och oftast satt jag vid datorn). Jag åkte inte gärna iväg någonstans och hade lite ångest över att behöva åka till biblioteket en morgon för att låna litteratur. När barnen somnat om kvällarna satt jag igen nonstop in på natten. Var jag fått energi ifrån vet jag inte. Det har flytit på så himla bra och jag har varit taggad! Trots taskig och nästintill obefintlig sömn har jag inte varit trött. I fredags hände det som jag tvivlat på skulle hända. Jag var klar! Syrran och maken har läst och kommenterar, på kvällen hjälpte en vän mig, som jag träffat via internet, och fixade till slutklämmen och kapitelnumrering. Mitt arbete blev precis så perfekt som jag ville ha det! Igår kom respons från min handledare och efter lite ändring i strukturen, ändra lite ordval och ta bort några referensstycken och fixat till referenslistan var det helt klart. Igår kväll gjorde jag dokumentet till pdf och la upp. Nu kan jag inte göra mer och jag väntar mer påbackning efter opponering, det får alla. Nu ligger det där och väntar på bedömning i januari. Fredagen den 13:e närmare bestämt. Men det är ju en turdag eller hur? ;-)

3 kommentarer:

 1. Jäklar vad duktig du är! :)
  God Jul kram! :)

  SvaraRadera
 2. Har följt din blogg under flera månader, av helt andra skäl än pedagogik. Men då jag nu ser att du skrivit en uppsats om läsförståelse så blir jag så nyfiken på din uppsats. Är själv lärare med specialinriktning på elevers läs-skrivinlärning. Kan man få läsa din uppsats?
  God Jul!

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym!

  Jag återkommer gärna med slutversionen (om jag nu blir godkänd ;-)) så får du gärna läsa den då. Jag är nöjd med vad jag har nu men hur examinatorn ställer sig är ju en annan femma. Maila mig på helene306@live.se så återkommer jag någon gång i slutet av januari när arbetet ska vara helt klart och då som jag hoppas, godkänd :-D

  God jul!

  SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...