måndag 23 april 2012

Jag skiftar färg

För det mesta är jag rätt blek och glåmig men efter Kanarieöarna fick jag en liten touch av brun. Jag är fortfarande brun på bröstet (om jag jämför med de vita brösten ;-)) men jag känner mig ändå blek. För att hotta upp det hela kan man, som i mitt fall, träna kettlebells och försöka rotera högerarmen i en jämn och fin cirkel och på nervägen göra touchdown på utsida lår. Det är en fördel om underkroppen flyttas när armen är "låst" i en rund cirkel men så mycket hann jag inte med och var fullt fokuserad på kettlebellen och cirkelrörelsen. Smack bara. Jag började lite fint med en touch även på vänstersidan men där är det bara ett litet fjuttigt blåmärke. Högersidan skiftar nu i gult. Läckert värre.

Klantarsle är ett rätt lämpligt ord. Jag kan försäkra er om att smällen gjorde lite ont men inte mer än så. Det som har gjort mest ont är när jag busat med barnen och de har råkat sparka eller hoppa rakt på blåmärket. Annars har jag varit med betydligt värre saker i mitt liv än att sätta blåmärken på pränt. Lite färg livar väl upp, eller? ;-)2 kommentarer:

 1. Ha ha .. (menar inte att skratta åt dig .. men jag känner igen mig) .. har ofta blåmärken på benen efter okoncentrerade kb-swingar!!
  Får tyvärr jättelätt blåmärken ..
  Ha en skön fredag!
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tillåtet att skratta, lite måste man bjuda på sig själv :-) Jag får också lätt blåmärken sen tar de evigheter på sig att försvinna.

   Radera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...