söndag 27 maj 2012

Grattis till alla underbara och härliga mammor!

Mors dag. Lite pussar och kramar från maken. Ingen present. Det vill jag inte ha heller. Trots att det är massor av saker jag vill ha så har jag redan det finaste jag kan tänka mig: mina barn och min älskade make. Vi firade dagen genom att inte göra lunch själva. Bord bokades på Levins i stan och intogs med svärmor och svärfar. Helt perfekt! Jag gillar Levins för den goda maten och deras salladsbord. Vi går alltid därifrån mätta och nöjda. Ett besök till glassbaren efter det. Jag är inte någon glassmänniska så jag avstod men snodde en sked av makens mjukglass och smakade barnens Regnbågsglass.

Resten av dagen har gått i slöhetens tecken. Tanken var att jag skulle tränat klockan 17 men en liten tjej däckade ihop i mitt knä till filmen Shrek. Gårdagens träningspass, då ingenting funkade, har dessutom resulterat i rejäl träningsvärk i armarna. Det är jobbigt att lyfta barn idag ska jag erkänna ;-)


Till er alla fina mammor där ute: ni är bäst och kommer alltid vara! Trots osämja och skilda meningar längs tiden, trots att mamma är "dum i huvudet" och inte fattar något är det precis det hon gör. Mammor kan och vet det mesta. Det är det som gör en mamma. Ta hand om er och njut av era skatter!


Det var meningen att jag skulle fotat INNAN jag huggit in men det glömdes bort av bara farten! Ursäkta.
Rapsgrisnoisette med bearnaiseås och ugnsstekta grönsaker. Till det serverades det pommes men det avstod jag helt och njöt ihop med salladen. Till kaffet blev det dock kaka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...