söndag 13 maj 2012

Vilodag?

Idag har jag mer ork och lust än vad jag hade igår. Igår var en dag som bara passerade, inget vettigt blev gjort mer än sånt här vanligt, tråkigt hemmapyssel typ motionera tvättmaskinen. Idag känns det annorlunda i kroppen och jag börjar undra om det var för att jag sket i att ta Cetirizin-tabletten i morse? Jag tog bara Singulair.

Söndagar innebär uteträning hos muskelpaketet Jenny. En hög andra goa människor dök upp och vi körde ett skönt pass som Magnus styrde upp, kroppsbaserade övningar med Jenny och allt avslutades med 2x2 varv med det berömda däcket i backe. Däcket är en favorit men jag undrar alltid vem f-n det är som står och drar emot de sista metrarna när det verkligen suger i benen! Det går tungt och det känns som man aldrig kommer fram. Eller så flyttar björken på sig? (björken=stopp). Nu har jag något som jag ytterst sällan upplever numera: huvudvärk. Jag borde fyllt på med lite mera vatten innan jag drog iväg. Jaja, shit happens. Stationsövningar: rep, gummiband, bag, slägga, kettlebell, stock, aguabag


 Däckträning!


Jenny in action

4 kommentarer:

 1. du får ta med min gubbe nästa helg...//Karin

  SvaraRadera
 2. Det där ser så grymt roligt ut!! Får rota upp ett gammalt däck och prova:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är roligt men som sagt, vem fanken hindrar en från att nå björken det vill säga stoppet? :-) Jag lurar också på att leta upp ett däck och få dit anordning men vart ska jag springa? Vi har en riktigt schysst backe ett stenkast från oss men då får jag grannarna som publik. Jag vill inte att de ska se mig halvdö ;-)

   Radera
 3. Jag har en grymt bra backe där få kan se en i närheten;))

  SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...