onsdag 22 augusti 2012

Ny mall

Jag har stylat om i bloggen som ni kanske ser. I morgon, om jag hinner och kommer ihåg ska ni få se en annan förändring. Därför passar jag på att ändra om lite här också. Maken tyckte jag skulle ha den förra layouten. Jag ville ha en ny. Så, vad tycker ni? 

Bättre eller sämre?
Kan något förbättras? 
10 kommentarer:

 1. Oftast så är det en vanesak. Först när jag kom in så tyckte jag inte om det. Inte för att mallen är ful. Utan för att man med ögat är van att se nåt annat. Jag tror att det nästan alltid är så. Så man vänjer sig och då brukar man tycka att den nya är bättre istället. Annars är färgerna i den nya mallen fin!=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vitt och grönt är ju en favorit hos mig :-) Tack!

   Radera
 2. Jag tyckte att det blev bra. Jag vill också ha en ny layout men jag är så förbannat kass på sånt där. Har funderingar på att låta någon som verkligen kan fixa min sida.

  SvaraRadera
 3. Det blev bra!! Kul att förnya sig /ewa

  SvaraRadera
 4. Ren och fin sida!
  Fast texten i bilden är liite svår att se ;) Jag ser den ju men jag vet oxå vad som står......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du menar texten i bilden längst upp? Ja, jag såg det igår och grejade, sen lät jag det vara och hoppas på synpunkter :-)

   Radera
 5. Bra!! Den förra mallen såg mer "amatörmässig" ut. Detta är renare och snyggare. Det enda jag kan tycka är att bilden överst är lite stor, man ska inte behöva scrolla ner för att se början på bloggen.. Det vore snyggare om bilden var lägre. Annars är bloggen jättefin! (och alltid välskriven och intressant :-)
  Kramkram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag stör mig också på att bilden längst upp är stor! Jag vill också ha den lägre, smalare men jag kan inte sånt här så hur 17 jag förminskar den är ju en bra fråga :-)

   Radera
  2. Jag vet inte heller ;-) Min man fixade min header i photoshop :-)

   Radera
  3. Ja, jag har överlåtit åt herrn här också men han anser numera att jag måste lära mig lite själv. Hmmmm ... passande att han reser bort när jag vill ändra typ igår :-)

   Radera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...