fredag 17 augusti 2012

Vad vill ni läsa om?

Jag sitter och fnular på inlägg till Kostrådgivarna. Japp, jag ska skriva även där. Jag har lite uppslag nerknåpade men har jag fastnat? Kan det finnas intressantare saker än mitt dravvel att belysa? Så, kära läsare: upplys mig! :-)7 kommentarer:

 1. Kul om du la upp mer recept :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inspirationen är lite låg men jag tar åt mig och ska försöka få tummen ur! :-)

   Radera
 2. Måste det vara om just LCHF kost du bloggar om? Annars kan du ju exempelvis fortsätta debatten om microvågsugnen. Eller fortsätt lägga ut länkar på fb som skapar debatter och göra research...sedan skriva en sammanfattning och dina åsikter i ett inlägg.

  Eller skriv ett inlägg om vad du anser är naturlig mat. Många pratar ju om att de äter naturligt. Men vad anses vara naturlig mat idag? Alla har ju olika åsikter om den biten. Vad är din åsikt om naturlig mat.

  Gör experiment på olika typer av energi att ladda med innan gymmet. Eller efter gymmet och ge din synpunkt på vilket som fungerat bäst. Du brukar väl använda lite olika koncept inom LCHF när du tränar? Skriv om det och ge betyg på vad du tycker fungerar bäst. Det finns väl massor av LCHF mat på marknaden. Låter lite konstigt och förvirrande att jag kommer med såna här tips som inte ens tror på LCHF, men jag tror på dig och din förmåga att lyckas med nåt som du tror på!:)

  kramar Mariah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inläggen ska handla om hälsa sen får jag välja fritt :-) Naturlig mat har jag spånat på men körde fast och la det åt sidan tills inspirationen kommer åter. Träning helt klart! Ett inlägg är helt klart men experimentandet kanske vore något?

   Och ja, lchf-produkterna borde nog få sig en kik. Jag måste hinna bara, den 29 augusti ska inläggen in


   Tack för era synpunkter, det är jag väldigt tacksam för!

   Radera
 3. Ser att jag skickade iväg kommentaren för tidigt...det jag skulle skriva var att det finns väl massor av LCHF mat på marknaden som glass mm...skriv vilket du anses vara okej och vad du anser är en marknadsbluff=)

  SvaraRadera
 4. Jag skulle gärna vilja veta mer om hur du löser den praktiska vardagen. Hur får man med hela familjen på lchf-kost som barnfamilj? Upplever det själv svårt att vänja av barnen som är inkörda på sin pasta, mackor, o´boy, juice, flingor, lördagsgodis etc etc. Vad äter ni???

  Recept är alltid trevligt även om det finns en uppsjö redan.

  Din egen övergång till lchf, varför, när , var hur typ...alltid trevligt med personliga berättelser.

  Hur omgivningen behandlar dig och din livsstil, hur blir det på släktsammankonster etc. Tar de hänsyn till din kost? (Upplever själv att allergier är helt ok med lchf orkar ingen riktigt bry sig om).

  Alla lågkolhydratprodukter, som Mariah också nämnde. Har själv köpt lchf glass. Hutlöst dyr och inte jättegod, men visst, ett bra substitut. Atkinsbars har jag i handväskan som nödproviant, tillsammans med ölkorv och nötter ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för era tankar och tips!

   Lite av det du nämner Marielle kommer i ett inlägg men du tar upp annat som jag också kan beröra ser jag. Jag kommer med stor säkerhet länka ut mina inlägg sen så ni får läsa och ta del av då :-)

   Tack än en gång för er hjälp!

   Radera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...