lördag 1 september 2012

SwingersJapp, jag är en swinger. Inte en sån swinger som många tänker på utan en kettlebell-swinger. Och jag älskar det. Det är så ofantligt kul att leka med dessa kulor! Idag blev det en salig blandning av olika vikter. Allt från 10x2 - 24 kg användes. Idag var det öppet hus på gymmet och några nya ansikten dök upp och alla körde järnet! Det är så underbart härligt att se allas envisa blick och järnvilja i att pressa sig själv steget längre.

Smådarrig men full av ork och rusande endorfiner lämnade jag gymmet. Glad och grymt nöjd med min insats trots småstel kropp med kvarvarande träningsvärk sen torsdagens pass. Har du inte testat kettlebells försök att göra det. Du kommer inte bli missnöjd.
2 kommentarer:

 1. Ditt inlägg kan verkligen misstolkas om man är på "det" humöret ;) hehe!
  Jag skulle vilja prova det där, men jag är rädd för att tappa den där kulan när jag har den mitt ovanför huvudet! ;)

  Kram C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag vet :-) Det var därför jag förtydligar i texten ;-)

   Jag var tveksam första gången jag gjorde denna övningen men det gick. Tappar den gör du inte, däremot kan den väga över och ta sig ner mot ryggen om man tar i för mycket. Oftast har man för lätt kula om det händer men tappar den gör du inte :-) I början får man ha ögonen på kulan tills man känner sig säker. Jag har inte varit med om många som tappat kulan faktiskt, de gånger en kula åkt iväg är oftast när man gör övningen "round the world" dvs att man snurrar kulan runt kroppen (i midjehöjd). Det kan bli lite fuppligt vid handbyte och händerna slinter men ingen har tack och lov skadats!

   Kram

   Radera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...