tisdag 2 oktober 2012

Kettlebell grundI lördags spenderade jag nästintill hela dagen på gymmet och utbildning i kettlebell - teknik. Det var otroligt bra måste jag säga! Jag tyckte jag hade god teknik men uj så fel jag hade. Gör om och gör rätt liksom. Små, små justeringar som gör så mycket i slutänden. Andningen är minst lika viktig för prestationen och det blev många aha - upplevelser under dagen som spenderades ihop med en himla massa trevliga människor! Klickar du på länken nedan får du en glimt av vad vi pysslade med under dagen.

http://www.youtube.com/watch?v=jOhuTUN5MHE&feature=youtu.beMatmässigt såg dagen ut så här:

Frukost: MBC
En dos kretain
Mellanmål: en kanelmuffins
Lunch: 1 kycklingfilé med chilibearnaise och sallad, 1 ägg, en kaffe
Mellanmål: 1 kanelmuffins
Middag: Ytterfilé med lite kokt broccoli och fet sås

Jag har inte tränat många gånger under veckan med strikt lchf men de gånger jag har tränat upplever jag mer ork och mer styrka. Jag trodde att jag skulle vara helt slut efter lördagen. Inte. Jag var fylld av energi! På söndagen tränade jag och vid uppvärmning känner jag vart träningsvärken sitter. Passet bjöd på stationer med två övningar som upprepades 3 gånger på varje station. Redan efter första stationen var jag mer eller mindre halvdöd men jag tuffade på och var skönt slutkörd när passet rundades av. Väl hemma kände jag mig mör men fylld av ny härlig energi :-)

Hur går det med min strikta lchf då? *harkel* I fredags slirade jag av banan och fortsatte även på söndagen. Igår sladdade jag fint också men jag kör på. Än ger jag inte upp!

1 kommentar:

 1. Hej
  Jag har precis startat en tävling på min blogg som du kanske kan vara intresserad av :)

  Du hittar tävlingen här: http://www.livutansocker.se/2012/10/tavling-hostmys.html

  Hoppas att du finner den intressant och vill delta :)

  Kram/Emelie

  SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...