tisdag 30 oktober 2012

Plast vs MetallEfter att jag läst inlägget om Bisfenol A i livsmedel på bloggen Under vårt tak blev jag än mer inspirerad till att ta tag i att göra förändring även på min hemmaplan. Plast är otroligt smidigt, det medger jag men varför ska vi utsätta oss för onödiga risker om vi inte behöver det? Ett steg mot förändring är bättre än ingeting kan jag tycka. Idag fyndade jag dessa tre på loppis så när lunchen är intagen ska det rensas på plast. Och jag kommer garanterat känna mig betydligt lättare! Plasten i förvaringslådan har stört mig länge men jag har inte fått tummen ur. Idag åker den ur en bit i alla fall men arbetet för förändring är inte slut än.

1 kommentar:

 1. Hej Heléne

  Tack så mycket för de fina inlägget och länkningen till oss!

  Jag håller med dig - "ett steg mot förändring är bättre än ingenting" och det finns många sätt att göra det på. Vi har också varit på loppisar och fyndat fina billiga förvaringskärl!

  Man blir väldigt ledsen över alla gifter och konstiga ämnen som finns i burkar och köksredskap. Men, men vi sprider lite kunskap och förhoppningsvis är det många som får sig en tankeställare.

  Fin och inspirerade blogg!

  Magnus/Under vårt tak

  SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...