lördag 29 december 2012

Kesofrutti

Den här åt vi som efterrätt på julafton och juldagen fast utan bär och med kanel. Jag hittade receptet i Anna Halléns Lchf för familjen. Har du inte den boken kan jag varmt rekommendera den!
 
Blandas den med frukt blir det en god risifrutti och med kanel över blev den smarrig istället för risgrynsgröt. Med clementin blir den god som ris á la Malta. Tyvärr gick den inte riktigt hem hos barnen. Det är ett smidigt och mättande mellanmål.

 
 


Kesofrutti 4 portioner
 
500 g keso
2 dl vispad grädde
2 krm vaniljpulver
2 tsk honung
valfri mängd bär exempelvis hallon, blåbär, jordgubb.
 
För mer mättnad kan du även ha i 2 äggulor om du vill (jag glömde dessa)
 
  • Blanda keson med den vispade grädden.
  • Blanda ner övriga ingredienser och rör ihop väl. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...