söndag 20 januari 2019

RecycleI takt med att jag har blivit mindre har kläder byts ut och nytt handlats främst på second hand. De senaste åren har trenden vänt åt andra hållet. Det investerade i mindre storlekar har fått rensas bort och större storlekar har fått shoppats in. Med det kan också favoritplagg stryka på foten vilket för mig varit en väldigt sorg. Ryggen är bredare och det blir för tajt. byxor är för trånga över låren. Blusar och skjortor är för trånga över armarna och går inte på. 

Byxor sorteras bort och jag föredar leggings och tunika. Tyvärr är det ofta så att skjortor och tunikor är trånga i ärmarna och jag kommer inte i dem. Synd när plagget för övrigt sitter bra. För en tid sedan kom jag på - vad händer om jag sprättar bort ärmarna? Det tåls att testas, fram med sprättaren, sprätta och sy ihop med raksöm. Det här funkade riktigt bra och något jag gjort på en del plagg. Ibland kan det behövas sys in lite i ärmhålan då det kan bli lite för öppet. Men, ett plagg som tidigare var för tajt om armarna kan nu användas igen. 

1 kommentar:

  1. herb pharm male sexual vitality tonic compound dandelion root male vitality does male orgasm take vitality super male vitality male vitality overload herb pharm male sexual vitality This male change extends testosterone even with developing and other body hormones in like manner to enhance sexual fervor in just a few days. This sex enhancer supplement can assist you're with supporting charm, sexual stamina, and room execution. It is an extraordinary lift to vitality and male power moreover.
    http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

    SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...