onsdag 28 oktober 2009

Sesambröd

Idag fegade jag inte längre. När vi var och handlade köpte jag fiberhusk och sesamfrön. Nu jäklar ska det testas! Provade precis en bit och mja, det gick väl an men nu åkte det in i ugnen på rostning så får vi se om det blir godare som hårt bröd?

Sesambröd
1 msk fiberhusk
2 dl skalade sesamfrön
1 tsk bakpulver
2 dl riven ost
3 ägg
Blanda torra ingredienser och ost. Tillsätt äggen. Blanda till en jämn smet. Häll ut på bakpappersklädd plåt och bred ut tunt med slickepott. Grädda 8 minuter i 225 grader. Svalna och skär i lämpliga bitar.
Torka i 75 grader om du vill ha hårt bröd.

1 kommentar:

  1. Måste erkänna att detta bröd blev fågelmat. Det var inte alls i min smak men så har jag aldrig varit överdrivet förtjust i sesamfrön.

    SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...