torsdag 2 september 2010

Zuccinipasta och köttfärssås

Ja, så var jag tvungen att testa zuccinipasta. Vad ska jag säga, det smakade inte så mycket men var himla gott som ersättare för traditionell pasta (och jag slapp hungerskänslor inom 2 timmar och ett envist, efterföljande sug).

Helénes köttfärssås 4 portioner
500 g blandfärs
1 gul lök
ca 50 g smör
3-4 dl grädde
2 msk tomatpuré
paprikakrydda
salt & peppar
Zuccinipasta
1 zuccini
Skala bort det gröna på zuccinin. Skala sedan remsor av zuccinin tills du kommer in till kärnhuset. Koka 1 minut.
Bryn köttfärsen med finhackad lök. Häll på grädde och tomatpuré. Smaka av med kryddorna och låt koka ihop 15-20 minuter innan servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...