tisdag 27 mars 2012

Tillbaka från solen och värmen

Igår kväll landade vi på Landvetter och kom hem helt vid 00.30. En halv dag på resande fot med en liten gnällig dotter med dålig mage. Allt gick bra och vi saknar värmen, solen, badet, palmerna, vågornas brus, maten. Vi saknar det slöa. Det icke vardagliga och lugnet. De enda tiderna vi behövde passa var mattiderna och tid till Bamseklubben. Annars störde inget vår vecka. Här hemma skiner förvisso solen men det är inte lika färgrikt och varmt som på Kanarieöarna. Konstigt. Det är skönt att vara hemma måste jag erkänna men det går väldigt snabbt i att kastas från den ena verkligheten till den andra. Vardags-verkligheten kom tillbaka redan i morse och jag känner ett sting av tentaångest. På torsdag är det dags. Idag är ungarna hemma och i morgon är det råplugg som gäller!

Här var vi på Kanarieöarna, Bahia Feliz och på hotell Playa Feliz. Fast vi hängde mest vid hotellets granne, Orquidea, då deras pooler var mycket bättre. Gångvägen till höger på bild gick längs vattnet och bort till vår lägenhet.

3 kommentarer:

  1. Ser fantastiskt fint ut och jadu man trillar snabbt in i verkligheten igen....
    Välkommen hem!

    SvaraRadera
  2. Tack :-)

    Idag har det å andra sidan varit runt 17 grader här hemma och våren är inte fy skam den heller men visst är det trevligare med vajande palmer och bikiniutstyrsel ;-)

    SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...