onsdag 16 maj 2012

"Vilken lattjo liten pryl"


En bild från insidan av gymmet.


Här står de fint på rad, alla härliga kettlebells och bara väntar på att bli svingade och använda. Idag blev det box på lunchpasset. Förbaskat kul, svettigt och flåsigt! Och tiden bara flög förbi! Det går verkligen fort när man har roligt och det har man på detta gym. Idag blev det även burpees i hela två minuter (apjobbigt) men med en pushande och peppande instruktör (syns på bilden i reklamen nedan) går det an även om benen lägger av efter ett tag ;-)

Jag går aldrig härifrån trött. Jag går härifrån glad och med en skön, lätt känsla i kroppen. Jag går med en pigg kropp med mer ork. En kropp som vill ha mer (och eventuellt en röd ton i nyllet). Kroppen är nöjd och jag gillar upplägget, variationen av träning. Ok, ibland kan det vara segt i benen att cykla i uppförsbacken här hemma men jag vägrar gå. Det förekommer inte i mitt sinne. Det ska pressas hur jäkla tungt det än är. Motvind är ingen höjdare i detta läge. Men, så kommer jag hem, springer runt här ett tag och fixar på alla möjliga ställen, kommer efter ett tag in i duschen och bara mår så förbaskat bra! Den känslan, just den känslan i kroppen som gör att man mår så bra. Lyckoruset i att ha funnit en träningsform som jag har blivit smått förälskad i, som utmanar mig på olika sätt, som får mig att vilja mer och pressa mig till det yttersta.

Och så slår mig tanken, varför har jag inte gett mig på detta tidigare? Lathet, ursäktande, tidsbrist, ännu mer ursäktande, inga träningskläder, ekonomi bla bla bla. Mina ursäkter var just ursäkter och hade inget ordentligt fäste. Jag har nu blivit en träningsnörd tack vare maken. Och, jag tycker det är kul!

2 kommentarer:

  1. Du har hittat den rätta känslan för träning hör jag:)) fucking close to euphoria:)) så kände jag idag på fotbollsträningen. Ren och skär lycka

    SvaraRadera
  2. Ren och skär lycka är ordet! :-)

    Visst är det stundtals jättejobbigt, speciellt när inte styrkan finns som jag vill men känslan av att det är så skönt trots att det är jobbigt. Det är underbart. Känslan i kroppen, välmåendet, balansen. Ja, euforisk känsla :-D

    Allergin har dämpat mycket och gjort allt så mycket tyngre men jag hoppas att den är på väg att lätta nu, stenblocket på bröstet känns aningens lättare ;-)

    SvaraRadera

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...