lördag 23 februari 2013

Gran Canaria

Igår kom vi hem till ett kallt Sverige efter en vecka i värmen och på Taurito på Gran Canaria. En vecka utan internet, tv, matlagning, måsten och bara sol och bad med poolhäng, göra vad vi vill, träning och all inclusive. Sista dagen blev jag stursk och gav mig på att sitta på stranden utan solskyddsfaktor på. Det var ett otroligt dumt beslut och eftermiddagen smorde jag in mig men skadan var redan skedd. Jag blev röd likt en tomat och jag kändes som en hettande kamin. Temperaturen har varit runt 25 grader i skuggan men desto varmare i solen. Det har varit riktigt skönt och när jag körde hem igår kändes det knappt som vi varit borta. Snacka om kontraster! Sandaler mot vinterjacka på. 





Poolhäng



På sätet i flygplanet låg Svenska Dagbladet och där hittade jag denna artikel nedan. Den handlar om allt socker i vår mat och hur sockret bedövar våra smaklökar så vi går miste om god och smakrik mat med alla dess kryddor som sockret döljer. I texten finns uttalanden från hjärnforskaren Martin Ingvar som berättar hur sockret dövar hjärnan samt att kryddorna behöver fett för att komma fram. Riktigt bra läsning!



2 kommentarer:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...